Planet Tarifore

Plane tarifore të thjeshta dhe të përballueshme.

WebMarket

Cmime të përballueshme me platformën më të re

Regjistrohu

One Page

 • 2 Adresa E-mail
 • Bandwith 10 GB/muaj
 • Certifikate SSL
 • 500 mb Disk Space
 • Free Tools & Support
199
Regjistrohu

MultiPage

 • 4 Adresa E-mail
 • Bandwith 20 GB/Muaj
 • Certifikate SSL
 • 1 GB Disk Space
 • 175 Produkte Prezantim
 • Free Tools & Support
750
Regjistrohu

Plane tarifore të përballueshme

Pasi çdo kompani është ndryshe, WebMarket vjen me plane të ndryshme tarifore të përshtatshme sipas nevojave tuaja.


Nuk gjeni planin që ju duhet?

Nëse ju duhen opsione të tjera të veçanta në punën tuaj atëher mos hezitoni të

Na Kontaktoni

Profesional plan

Për individët dhe biznesin e vogël

 • Online Shop
 • Certifikate SSL
 • Pagesa Online
 • 6 Adresa E-mail
 • 30 GB Bandwith / muaj
 • 4 GB Disk Space
 • 300 Produkte

Premium plan

For enterprise team

 • Online Shop
 • Certifikate SSL
 • Pagesa Online
 • 10 Adresa E-mail
 • 50 GB Bandwith / muaj
 • 6 GB Disk Space
 • 1000 Produkte

Paketat që ne ofrojmë përmbajnë

Suport Teknik
Encrypted
Tools Falas
Siguri e Larte
Responsive design
Update Falas